fbpx
Image
Image

Curs de teatru și actorie pentru copii

O călătorie în lumea minunata a copiilor, unde vor experimenta potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii. Cursuri de teatru si actorie copii 4-12 ani.

Cursurile de teatru si actorie, o călătorie în lumea minunata a copiilor, unde vor experimenta potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii.

Cursurile de teatru poate aduce beneficii oricărui copil, învățându-i abilități minunate pe care le pot transpune în viață și le pot folosi în multe domenii. Teatrul insuflă creativitate și exprimare de sine, precum și hrănirea imaginației. Poate să-l învețe pe un copil să gândească “outside the box”, ceea ce reprezintă o mare abilitate pentru succes în actiunile viitoare.

Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă, conferă copiilor o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucrul în echipă.

Image
Image
Image
Image

Cursurile de actorie și teatru ajută și la crearea unui mediu sigur și distractiv.

Copiii sunt liberi să exploreze diferite situații și să învețe despre interacțiunea cu oameni de toate vârstele și mediile. Atmosfera sigură și prietenoasă, creată de profesori cu experiență, poate ajuta copiii nesiguri să își dezvolte încrederea în sine.

Jocul de rol este adesea folosit la ore și prin utilizarea situațiilor sociale copiii pot descoperi deseori cel mai bun mod de a interacționa și de a reacționa în situații sociale.

Ȋn același timp, urmărim evoluția și dezvoltarea fiecărui copil ȋn parte, căutand acele soluții personalizate, ce se armonizează cel mai bine cu structura sa mentală și emotională. Cursurile de teatru și participarea la piese oferă o bază pentru ca elevii să dobândească abilități sociale și să se exprime.

Interacțiune socială

Încredere în sine

Evoluție și dezvoltare

Image
Image

Dezvoltarea aptitudinilor din viața de zi cu zi, prin exersarea atenției, concentrării, imaginației, creativității, spontaneității, umorului, empatiei, ascultare și muncă în echipă.

În cadrul cursurilor vom aborda următoarele segmente menite să îi determine pe cei mici să își aducă aportul (cognitiv, emoțional, atitudinal și aptitudinal), pentru a atinge un scop: de energizare, de cunoaștere, de comunicare, de relaționare, de gândire, de expansiune.

 • Dezinhibare
 • Cresterea inteligentei emotionale
 • Controlul emotiilor
 • Incredere in sine
 • Exprimare sincera si eficienta
 • Memorie
 • Abordare de texte
 • Energie
 • Vorbire în public (elemente de arta discursului
 • Expresivitate corporală
 • Controlul gesturilor
 • Respirație, vorbire, emisie vocală
 • Viteză de reacție
 • Colaborare în echipă
 • Abordarea personajelor

In cadrul cursurilor noastre accentul este pus pe învățarea prin distracție. Nu există presiune asupra copiior, mediul este informal și predarea este atât pozitivă, cât și inspiratoare. Toți se distrează prin joaca și exprimare de sine.

Ceea ce un copil învață pe scenă se manifestă în afara scenei. Teatrul este o activitate interesantă și distractivă pentru copil care învăța să accepte provocări sociale, care sporește încrederea în el și cu ajutorul căruia dobândeste abilități sociale și o lume plină de imaginație.

Image

Formular de înscriere la cursul de teatru și actorie pentru copii

Pentru înscrierea la cursul cursul de teatru și actorie pentru copii, vă rugăm să folosiți formularul alăturat.
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
logo FreeSchool

FreeSchool Education

Tel. +40 745 244 346
E-mail: contact@freeschool.ro

Social Media - FreeSchool Education