fbpx
Image

Curs de muzică pentru copii

La vârsta preșcolară latura afectivă, emoțională a copilului este mai activă decât cea intelectuală. Muzica, care se adresează direct sufletului, este un bun prilej de a pătrunde în lumea copilului, de comunicare cu acesta. Nu degeaba în Grecia antică educația muzicală era obligatorie, ca o condiție de bază pentru dezvoltarea sensibilității, a culturii generale a copilului, contribuind la buna creștere a acestuia. 

Cântecele audiate, învățate acasă sau la grădiniță, le produc micuților emoții puternice, plăcute (bucurie, plăcere si destindere), le întovărășesc jocul – fac parte din distracțiile care le înfrumusețează copilăria.

Image
Image
Image
Image
Image

Dacă copilul este atras de muzica și are inclinație spre această ramură muzicală, trebuie  încurajat să studieze pentru a-și perfecționa tehnica vocală, astfel încât să se bucure cu adevărat de talentul său, care îi poate aduce împlinire și bucurie. 

Cursul de muzică conține exerciții de respirație, deschiderea gurii, pronunțarea vocalelor și a consoanelor, cântece simple.

Cântatul ajuta la creșterea stimei de sine, încrederea în forțele proprii, dezvoltă auzul și simțul ritmului, copiii învață să se exprime mai bine, sunt veseli și se simt bine în corpul lor. Muzica stimulează gândirea, imaginația, creativitatea, susține și mobilizează voința și perseverența fiecăruia dintre noi.
Image

Beneficii cursuri de muzica pentru copii

  • le cultivă copiilor dragostea pentru artă și frumos
  • dezvoltă auzul și urechea muzicală
  • stimulează creativitatea
  • dezvoltă capacitatea de exprimare a emoțiilor
  • dezvoltă inteligența emoțională
  • consolidează stima de sine
  • descoperă și dezvoltă talentul nativ
Image

Muzică vocală
4 ședințe/lună

Image

Avantajele de a studia muzica sunt numeroase, muzica stimulează acele părți ale creierului care sunt responsabile cu cititul, învățarea matematicii și dezvoltarea emoțională.

Datorită faptului că ședințele implică interacțiune și comunicare între copii, dezvoltă spiritul de echipă, deoarece copiii trebuie să colaboreze. Astfel își vor dezvoltă abilitățile de comunicare și îi ajută să-și dezvolte abilitățile de lider și să-și însușească disciplina.

În urma parcurgerii cursului de muzică urmărim dezvoltarea, creativitatea și personalitatea copilului, capacitatea de a face conexiuni logice și de a învăța să își identifice, exprime și controleze emoțiile.

Formular de înscriere la cursul de muzică pentru copii

Pentru înscrierea la cursul de muzică pentru copii, vă rugăm să folosiți formularul alăturat.
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
logo FreeSchool

FreeSchool Education

Tel. +40 745 244 346
E-mail: contact@freeschool.ro

Social Media - FreeSchool Education