fbpx

FreeSchool Education

Centru Educational
cursuri pentru copii și adulți

Cursanții noștri vin din toate colțurile țării și nu numai. Fie că ai aplecare către științele exacte sau către scriere, literatură, matematică , noi avem cursurile potrivite pentru tine!
0
Ore de curs
0
Încredere
0
Cursanți
Image

Cu ce suntem diferiți?

Cursurile noastre au în spate o întreagă echipă de profesioniști, ce îmbină partea practică cu știința și psihologia, pentru a livra pe nișa noastră, cele mai calitative cursuri din piață.

Impactul

Experiența cumulată de-a lungul timpului ne-a demonstrat eficacitatea cursurilor oferite de noi. Cursanții au văzut schimbările reale înainte și după participarea la ele.

Cum am ajuns la proiectul FreeSchool ☺

Image

Ramona Rac Hristov

Mamă, Fondator FreeSchool, Manager centre educationale.

Dintotdeauna am fost pasionată de lucruri inovatoare, mi-a plăcut mereu să aduc și o altă perspectivă asupra educației. 

Fostă corporatistă, în anul 2014 am dat switch carierei și am început proiectul educațional FreeSchool, având la bază educația democratică. Acest proiect de suflet mi-a dat speranța că lucrurile se pot face și altfel. 

Diversitate în educație, descoperirea calităților unui copil și explorarea lor, centrarea pe copil, oferirea unui spațiu cât mai prietenos și, nu în ultimul rând, calitatea profesorului, sunt unele dintre cele mai importante aspecte când vine vorba de sistem alternativ în educație.

Copilul se dezvoltă și învață bine în medii ofertante, unde experiența lui răspunde propriilor nevoi și unde există un parteneriat între părinți, profesor și copil. Fiecare copil este unic, constant în procesul de învățare, el putând fi răbdător, încrezător și dornic de a cunoaște lucruri noi. Copilul învață să fie puternic și independent având relații pozitive. 

Toate aceste beneficii le-am găsit descoperind educația democratică, iar cu parteneriatele pe care le am cu colaboratori din zona educației, suntem mai aproape de a îndeplini nevoile copiilor dar și a părinților, când vine vorba de educație de calitate.

Noi, ca și părinți, trebuie să le dăm copiilor noștri rădăcini și aripi, iar împreună putem crește copii echilibrați, autonomi, prezenți în corpul și mintea lor.

Te invit să ne fii alături pe acest drum și să descoperi alături de noi tainele educației.

Ioana Marinescu Sima
Ioana Marinescu SimaBlogger, Specialist în comunicare, Trainer scriere creativă
Eu sunt Ioana, mama unei fetițe de 11 ani, specialist în comunicare, creator de conținut și blogger. De peste 5 ani, îmi adun emoțiile și trăirile pe blogul www.pisicapesarma.ro, devenit între timp www.ioanamarinescusima.ro. Sunt consilier acreditat pentru dezvoltare personală și trainer. Din 2012, lucrez cu copiii. Am făcut întâi ateliere de creație florală în școli și grădinițe, iar din 2018 susțin atelierul de Creativitate, povești și emoții de la Opera Comică pentru Copii. Ador să lucrez cu copiii, să îi ajut să își descopere potențialul, să își exprime emoțiile și să își dezvolte creativitatea.
Romana-Roxana Revnic
Romana-Roxana RevnicPsiholog clinician, Psihoterapeut, Trainer cursuri copii
Mă numesc Revnic Romana-Roxana. Sunt psiholog clinician și psihoterapeut format în cadrul terapiei cognitiv-comportamentale cu drept de liberă practic, atestat de Colegiul Psihologilor din România. La baza alegerii mele profesionale au stat: dorința de cunoaștere, compasiunea pentru suferința umană și creșterea stării de bine cu ajutorul unei gândiri raționale. Am absolvit Facultatea de Psihologie și Stiințele Educației în cadrul Universității din București și Masterul de Psihologie Clinică, Consiliere psihologică și Psihoterapie din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. La aceste studii universitare se adaugă cursuri și specializări variate, incluzând Psihologie Clinică, Evaluarea Psihologică a Copilului și a Adolescentului, Psihologia Familiei și a Copilului, Psihologia cuplului, Psihologie judiciară, Științe cognitive. Am avut oportunitatea de a mă dezvolta profesional în cadrul Spitalului de Psihiatrie Pediatrică din Cluj-Napoca, unde interacțiunea cu copiii cu nevoi diferite, vârstă diferită și nivel social diferit, mi-a creat posibilitatea de a dobândi cunoștințe și experiență în acest domeniu. De asemenea, am interacționat cu medii care mi-au oferit posibilitatea de a mă dezvolta în diverse arii ale psihologiei, printre care: psihologia clinică, psihologie judiciară și activități de coaching cognitiv-comportamental. Aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună în cadrul proiectului FreeSchool! Îmi doresc ca experiența noastră să fie una aducătoare de emotii pozitive, să dobandim noi cunoștințe și să ne dezvoltăm cognitiv și emoțional.
Ana Maria Guzgan
Ana Maria GuzganPsiholog clinician, Psihoterapeut cognitiv-comportamentalist
Mă numesc Guzgan Ana-Maria. Sunt psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamentalist în curs de formare. Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației în cadrul Universității din București și Masterul de Psihologie Clinică - Evaluare şi Intervenţie Terapeutică din cadrul aceleiași instituții. De doi ani urmez programul de formare în Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală și Hipnoterapie din cadrul Asociației de Hipnoterapie și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală (AHPCC) din București. La aceste studii se adaugă cursuri și module de dezvoltare personală în diverse specializări: psihoterapie adleriană, programare neuro-lingvistică (NLP), psihoterapie cognitiv-comportamentală, terapii scurte orientate pe resurse și soluții, hipnoterapie, psihodinamică și psihoterapie sistemică de familie și cuplu. Am făcut stagii de practică în cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila și în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului sector 3, unde am avut oportunitatea să interacționez cu copii tipici și atipici, dar și cu adulți cu diferite nevoi. În cadrul acestor stagii de practică psihologică mi-am lărgit sfera de cunoștințe și am dobândit experiență în domeniul clinic prin observarea, evaluarea și întocmirea rapoartelor de psihodiagnostic pentru beneficiari. Mă pasionează activitățile și programele care vizează educația și dezvoltarea copilului și de aceea am ales să colaborez în cadrul proiectului . Îmi doresc să creez un spațiu securizant și confortabil care să fie propice învățării și care să stimuleze creativitatea copiilor, oferindu-le astfel o experiență de neuitat.
Ana-Maria Ștefania Sfircă
Ana-Maria Ștefania SfircăPsiholog, Psihoterapeut integrativ , Trainer cursuri copii
Mă numesc Ana-Maria Ștefania Sfircă. Sunt psiholog și psihoterapeut integrativ în formare. Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației și Masterul Evaluarea, Consilierea și Psihoterapia copilului, cuplului și a familiei, din cadrul Universității din București. Alegerea mea profesională a fost modelată de curiozitatea de a explora omul, prin toată complexitatea și individualitatea sa, dar și de dorința de a învăța cum să ne optimizăm viața de zi cu zi. Prin intermediul stagiilor de practică, am avut ocazia să interacționez cu copii și adolescenți și să realizez activități de evaluare, intervenție psihoterapeutică și tehnici de dezvoltare personală, care m-au ajutat să acumulez cunoștințe și experiență în acest domeniu. Consider că dezvoltarea personală este un proces ce se întinde pe parcursul întregii vieți, motiv pentru care am ales să lucrez cu copiii, pentru a pune cât mai devreme bazele unei dezvoltări armonioase și ale unei vieți echilibrate. Aștept cu entuziasm să lucrăm împreună în cadrul proiectului. Îmi doresc să ofer o experiență benefică și atractivă pentru cei mici, prin care ei să poată evolua, să-și descopere noi resurse, să învețe într-un mediu cald și securizant și să se bucure cât mai mult!
Andreea Moraru
Andreea MoraruTrainer cursuri FreeSchool
Andreea Moraru nu este doar un simplu trainer; ea este un ghid entuziast și dedicat, care transformă fiecare lecție într-o călătorie captivantă pentru cei mici. În fiecare zi, Andreea aduce un zâmbet plin de căldură și un entuziasm contagios în clasă, făcând matematica să pară nu doar o materie, ci o aventură palpitantă.
Miruna Pădurean
Miruna PădureanPsiholog judiciarist, Expert psiholog judiciar
Mă numesc Miruna Pădurean. Sunt psiholog judiciarist și expert psiholog judiciar în formare. Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației în cadrul Universității București. Activez de 4 ani în aria de dezvoltare și educare a copiilor, având experiență ca trainer. Consider că totul pleacă de la dezvoltarea copilului și de la implicarea noastră în viața lor, astfel că sunt aici pentru a-i oferi sprijin, diversitate și cât mai multe zâmbete. De abia aștept să lucrăm împreună în cadrul proiectului !
Andreea Neagu
Andreea NeaguPsiholog, Psihoterapeut, Trainer cursuri copii
Sunt Andreea. Sunt psiholog și încă din perioada copilăriei am simțit dorința de ajuta oamenii și de a contribui la bunăstarea lor. Am absolvit Facultatea de Psihologie și Stiințele Educației și Masterul Psihodiagnoza și psihoterapie experiențială unificatoare din cadrul Universității București și am formare în Psihoterapie Experiențială Unificatoare și Psihologie Clinică. La acestea se adaugă cursuri și specializări variate, incluzând Psihologia Familiei și a Copilului, Logopedie, Trainer de grup. Sunt pasionată de dezvoltare personală și de procesul de autocunoștere al oamenilor. Activitatea mea profesională de până acum înglobează experiența de aproximativ 8 ani în cea mai mare masură în activități și proiecte dedicate educării și dezvoltării copiilor, în intervenția și suportul psihologic al acestora, desfășurate individual, dar și în grup. Mă dedic cu pasiune în activități care vizează educația și dezvoltarea copilului și mă bazez pe creativitatea și spiritul meu ludic în toate activitățile cu copiii. Am avut oportunitatea de a lucra în ONG-uri, grădinițe și în cadrul cabinetului psihologic personal, unde interacțiunea cu copiii cu nevoi diferite, vârstă, nivel social diferit, a creat posibilitatea de a dobândi cunoștințe și experiență în acest domeniu. Aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună în cadrul proiectului FreeSchool! Îmi doresc ca experiența să fie una aducătoare de veselie, creativitate, provocare în cel mai frumos mod pentru tine și copilul tau!
Marcela Roman
Marcela RomanTrainer acreditat ANC, Trainer în Programare Neuro-Lingvistică
Numele meu este Marcela Roman, sunt Trainer acreditat ANC şi Trainer în Programare Neuro-Lingvistică, acreditat şi recunoscut de Asociaţia Internaţională de NLP şi Asociaţia Română de NLP. Sunt absolventă de comunicare şi un om curios, pasionat de psihicul uman, de cunoaştere si de perfecţionare continuă. Cred foarte mult în potenţialul oamenilor de a se schimba şi de a-şi croi drumul către o viaţă împlinită. Sunt de părere că oamenii se dezvoltă cel mai bine într-un mediu sigur, plin de înţelegere, acceptare şi susţinere. Din 2016, lucrez cu adulţii, prin intermediul cursurilor şi formărilor din domeniul dezvoltării personale: întai ca trainer corporatist şi, ulterior, în calitate de specialist în NLP. Ca profesionist, le pun oamenilor la dispoziţie contexte de învăţare şi creştere, încurajând manifestarea vulnerabilităţii şi a blândeţii pe tot parcursul acestui proces.
Izabela Vîlcioiu
Izabela VîlcioiuÎnvățătoare, studentă la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București
Mă numesc Izabela Vîlcioiu. Am 20 de ani, sunt învățătoare și în același timp sunt studentă în anul 2 la Facultatea de Psihologie și Științele educației în cadrul Universității din București. Activez de aproape doi ani ca învățător și consider că totul pleacă de la dezvoltarea copilului și de la implicarea noastră în viața lor. Aștept cu entuziasm să lucrăm împreună în cadrul proiectului !
Andreea Laura Alexandrescu
Andreea Laura AlexandrescuPsiholog clinician și logoped
Numele meu este Andreea Laura Alexandrescu și de profesie sunt psiholog clinician și logoped. Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București. Am urmat un master pe Evaluarea, Consilierea și Psihoterapia copilului, cuplului și familiei și am făcut formare în Terapie Experiențială. Consider că este important ca un profesor să vadă dincolo de performanțele copilului, să reușească să îi observe nevoile, limitele, modul de lucru și astfel, să încerce să adapteze metodele de predare având în vedere aceste aspecte. Mi-a plăcut dintotdeauna să explic, să predau și faptul că am avut experiență în lucrul cu copiii, m-a ajutat mult în interacțiunea cu cei mici. Faptul că pot să îi învăț aritmetică mentală și în același timp să fiu aproape de ei și de nevoile lor este un lucru foarte important pentru mine.
logo FreeSchool

FreeSchool Education

Tel. +40 745 244 346
E-mail: contact@freeschool.ro

Social Media - FreeSchool Education