fbpx
Image

Curs de limbă engleză pentru preșcolari

Dezvoltă-i vocabularul într-un mod creativ!

Se știe deja că astăzi nu se poate fără limbi străine și «the sooner, the better». Fie că este vorba de desene animate, personaje sau jocuri, copiii întâlnesc termeni din limba engleză aproape în toate aspectele vieții, iar atunci când este învățată de la o vârstă fragedă, când creierul este în plină etapă a dezvoltării, limba engleză poate fi asimilată cel mai ușor, într-un mod natural și firesc, fără mari eforturi și fără a se observa un accent neadecvat în pronunție. Tocmai de aceea, am dezvoltat o serie de cursuri de limba engleză online pentru copii, în care aceștia pot acumula informația extrem de rapid.

Cursurile se bazează pe jocuri distractive și aplicații practice ce dau posibilitatea dezvoltării inteligenței multiple la cei mici și tocmai de aceea urmărim să vă oferim servicii de cea mai bună calitate.

 

Image
Image
Image
Image
Image

Beneficiile învățării limbii engleze, de către copii

Cunoașterea unei limbi străine precum este limba engleză ajută considerabil capacitatea de memorare, aspect care contribuie la dezvoltarea continuă a unor noi mecanisme de gândire.

Ajută creierul să funcționeze mai bine
Se pare că atunci când oamenii învață o limba străină, funcționarea creierului se îmbunătățește, schimbările în acest sens făcându-și apariția chiar din primele etape ale învățării.
Image
learn English

Un alt beneficiu important al învățării limbii engleze este introducerea în alte culturi.

Ce oferă acest curs de limbă engleză?

Cursurile de limbă engleză pentru copii îi vor ajuta pe aceștia nu doar să cunoască o limbă străină, dar vor avea o nouă provocare, vor avea șansă de a explora și de a descoperi alte culturi ale lumii, vor socializa și vor interacționa în această limbă, făcând cunoștință cu elemente diferite din altă cultură, ceea ce contribuie la o dezvoltare armonioasă a viitorului adult.

Image
Image
Image
Image

Cursul nostru se concentrează, în primul rând, pe dorința de cunoaștere a copiilor și pe o bună memorie vizuală și auditivă a acestora. În acest sens, se folosesc jucării, filmulețe de animație, cărți de povești ilustrate, flashcards, etc.

Manualele utilizate sunt destinate special preșcolarilor și se folosesc pe durata întregului curs. Acestea sunt însoțite și de un suport audio-video pe care copiii îl folosesc și acasă (special pentru cursuri limba engleză preșcolari).

La fiecare ședință cursantul primește de la profesor o fișă cu structurile studiate, cu pronunție și traducere. Fișele conțin, de asemenea, jocuri de dezvoltare a logicii și creativității copiilor, dar și sfaturi pentru părinți. Se învață cântecele, rime cu tematici diferite, se pun în scenă poveștile din cărți, iar pentru reușite sunt recompensați primind diverse surprize.

În cadrul cursurilor copiii se vor întâlni cu activități tematice bazate pe subiecte cum ar fi animalele de companie, articole vestimentare, meserii, culori, numere și alfabet, noțiuni de gramatică introductivă, toate învățate prin activități și jocuri.

Ce urmărim?

Ne propunem ca la sfârșitul cursurilor copilul să-și dezvolte următoarele aptitudini:

să  recunoască  sunete  specifice  limbii  engleze ;
să utilizeze corect formulele conversaționale;
să numere în limba engleză;
să denumească culorile;
să recunoască figurile geometrice și să le cunoască denumirea în limba engleză.
Vor putea răspunde la întrebări simple și vor folosi câteva formule de politețe. Vor urma instrucțiuni și vor juca jocuri educative în engleză.Vor putea să reproducă enunțuri simple/părți ale unui enunț despre:

♦ sine: nume, sex, vârstă, însușiri, pârțile corpului, îmbrăcăminte, jucării și jocuri.

♦ familie: membrii, ocupațiile fiecăruia;

♦ casă și grădină: încăperi, mobilă, flori, etc;

♦ grădiniță: clasă, obiecte, activități;

♦ animale și păsări: denumiri;

♦ fructe și legume;

♦ vreme

Cu toate că mulți părinți cunosc foarte bine limba engleză, copiii au nevoie de metoda potrivita de învățare pentru a reuși să asimileze corect informația disponibilă iar trainerii  noștri sunt calificați, creativi și cu experiență în lucrul cu cei mici.
Limba engleză:
4 ședințe/lună
8 ședințe/lună

Formular de înscriere la cursul de limbă engleză pentru copii

Pentru înscrierea la cursul de limbă engleză pentru copii, vă rugăm să folosiți formularul alăturat.
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
logo FreeSchool

FreeSchool Education

Tel. +40 745 244 346
E-mail: contact@freeschool.ro

Social Media - FreeSchool Education